608 fotballdrakter til bedriftslag Giusep

.

Daniel Bentley tok ballen i sikkerhet etter at et Roberts -hjørne ikke ble klarert, mens Andre Ayew kjørte inn i feltet før han smalt et skudd i Bristol City -keeperens bryst.

Men Wells utlignet syv minutter etter at Swansea-backback Connor Roberts ble dømt til å ha falt Antoine Semenyo. WilfredSt Juventus Drakt BenMullag

Liverpool fikk en vanlig æresvakt av Pep Guardiolas side før kampen, men på banen var det strengt tatt ettersom City løp inn i en 3-0-ledelse ved pause.

juventus drakt

Men Jurgen Klopps menn ble brakt ned igjen til jorden da City løp bråk, med mål fra Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Phil Foden og et selvmål av Alex Oxlade-Chamberlain som avsluttet en dundrende seier. WilfredSt Juventus Drakt BenMullag

29-åringen sa at det ikke var noen tvil om Gomez ‘kvalitet som forsvarer, men pekte ut sin ‘utholdenhet’ og tror spilleren vil fortsette å presse seg enda hardere for å forbedre seg.

Gomez har vært imponerende i ryggen i det siste, startet de fire siste kampene for Jurgen Klopps side og bidro til å løfte klubb -VM mot Flamengo, selv om han har måttet være tålmodig – med skader som forstyrret hans fremgang for biter av sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WC Captcha seventy four − sixty six =